Prognoza meteo specială pentru București. Vremea se încălzește puternic din nou

Data publicării:
zgarie nori cu soare intens pe fundal
Au fost temperaturi record pe aproape tot globul, în această vară. Foto: Profimedia

Vremea rămâne foarte caldă în București pe parcursul zilei de duminică, deși se va înregistra o scădere ușoară a temperaturii, față de ziua precedentă, transmite Administrația Națională de Meteorologie. Temperatura maximă de duminică va fi de în jur de 32 de grade Celsius. De luni, însă, revine canicula.

Prognoza pentru intervalul 23.07, ora 9:00 - 24.07, ora 10:00:

„Deși valorile termice vor marca o scădere față de intervalul precedent, vremea se va menține călduroasă, cu disconfort termic ridicat, indicele temperatură-umezeală urmând a se situa în jurul pragului critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18...20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat”.

Prognoza pentru intervalul 24.07, ora 9:00 - 25.07, ora 10:00:

„Vremea va deveni caniculară, cu disconfortul termic în creștere și un indice temperatură-umezeală (ITU) ce va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, trecător cu unele înnorări după-amiaza. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 18...21 de grade”.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri