Protest anunțat pentru sâmbătă, în București. Va participa și Davide Martello, un pianist celebru pentru concertele în zone de conflict

Data actualizării: Data publicării:
interventie forta piata victoriei inquam

Sâmbătă, 8 septembrie, a fost anunțat un nou protest în Piața Victoriei din București, la aproape o lună de la mitingul diasporei, înăbușit violent de Jandarmerie. Evenimentul a fost botezat „Gust de libertate/A Taste for Freedom.

La protest va participa și pianistul Davide Martello, care a cântat la pian în numeroase zone de conflict din lume - în Piața Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Franța, în Euromaidanul din Kiev sau în Afganistan.

Alături de noi se va afla, de la ora 19:00, cel care și-a dus pianul pentru a cânta în multe zone de conflict din lume (în Piața Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afganistan) - Klavierkunst - Davide Martello. Este important să păstrăm tăcerea pentru a putea asculta cântecul său pentru libertate și justiție”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Davide Martello, cunoscut și drept Klavierkunst, este un pianist german de origine italiană. Este cunoscut mai ales pentru concertele pe care le susține în zone de conflict, la pianul pe care și l-a construit singur.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri