Rareș Bogdan acuză că soția și copilul lui au fost atacați pe stradă: „Încercare de intimidare? Răpire?”

Data actualizării: Data publicării:
rares bogdan_fb
Foto: Facebook

Jurnalistul Rareș Bogdan spune că, miercuri, soția și copilul lui au fost atacați pe stradă de un bărbat ce a coborât dintr-o mașină cu numere străine, în timp ce un altul aștepta în autovehicul. El adaugă că, deocamdată, nu poate spune dacă a fost vorba despre o încercare de intimidare sau de răpire.

rares bogdan_fb
Foto: Facebook

Actualizare: Poliţiştii din Ilfov au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt.

„Ne-am autosesizat în urma postării, facem verificări. Doamna (soţia lui Rareş Bogdan - n.r.) tocmai a plecat de la noi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, şi a oferit detalii despre eveniment”, a spus Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, potrivit Agerpres.


„Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Nu știu să va răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 și Iancu Nicolae dacă a fost urmărită sau nu?! Absolut șocant. Se întâmplă în capitala României. București, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15.08, miercuri 27 iunie 2018. Copilul și soția mea au fost atacați în momentul în care urcau în mașină în urmă cu câteva momente. Fiul meu, Mihai a fost luat de mama lui la 15.00 de la una dintre școlile din zona și mașina a fost parcată pe o străduță laterală din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat purta o șapcă cu cozoroc pe cap, mai mic de înălțime dar îndesat, atletic, cu mustață și a coborât dintr-o mașină cu numere de străine, (Spania, Italia, ???) la volanul căreia se afla un alt individ. Voi reveni cu amănunte. Acesta a încercat să urce în mașină pe ușa din dreapta față și a fost lovit puternic în față de către soția mea care a urlat puternic și a acționat din instinct. Încă nu apucase să își pună centură de siguranță. Mihai s-a speriat îngrozitor și plânge de atunci. Florina s-a speriat extrem de rău și a crezut că vor să îl smulgă pe Mihai din mașină! Eu sunt în acest moment la Constanța și plec de urgență spre București”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri