Refugiată din Ucraina, găsită spânzurată într-un hotel din Olănești. Femeia și-a pierdut fiul și soțul în războiul din Ucraina (presă)

Data publicării:
banda politia nu treceti
Foto: Inquam Photos / George Călin

O ucraineancă în vârstă de aproximativ 55 de ani, refugiată de război, a fost găsită spânzurată într-o unitate de cazare din Băile Olăneşti, a anunţat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Femeia, care ar fi fost rănită în bombardamentele rușilor, și-a pierdut fiul și soțul în războiul din Ucraina, potrivit presei locale.

Poliţiştii au fost sesizaţi în legătura cu femeia găsită spânzurată marţi seara.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 21.00, poliţiştii din Băile Olăneşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de cetăţenie ucraineană, în vârstă de 55-60 de ani, ar fi fost găsită spânzurată, într-o unitate de cazare din localitatea Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, poliţiştii efectuând manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, ulterior fiind declarat decesul acesteia”, au spus reprezentanţii IPJ Vâlcea, conform Agerpres.

Potrivit unor surse neoficiale, femeia, refugiat din Ucraina, se afla de câteva zile la respectiva unitate de cazare din Olăneşti, alături de alte câteva persoane din Ucraina. Ea ar fi fost găsită spânzurată de o ţeavă de evacuare a gazelor de la centrala termică a imobilului.

Publicația locală Gazeta Vâlceană scrie că femeia își pierduse fiul și soțul în războiul din Ucraina. Mai mult, ea însăși a fost victimă a bombardamentelor rușilor, în urma cărora a suferit răni grave la nivelul feței și și-a pierdut vederea.

În cauză a fost deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri