Revelion 2019. Surpriza Deliei la concertul din Piața Constituției

Data actualizării: Data publicării:
delia si nick

Revelion 2019, în aer liber, în Piața Constituției, cu 60.000 de oameni. Delia, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a cântat la Revelionul Centenarului din fața Parlamentului chiar înainte de sosirea Anului Nou. Au fost mai bine de 30 de minute de spectacol, în care artista a cântat cele mai apreciate melodii ale sale. Spre sfârșitul recitalului, Delia a venit cu o surpriză: pe scenă a urcat Nick, cel alături de care artista și-a început cariera și a cunoscut consacrarea sub numele de „N&D”. Ei au cântat celebra melodie „Vino la mine”. Iată momentul: 

Citiți și: 

VIDEO Revelion 2019. Surpriză la Londra, în timpul focului de artificii: întreaga lume l-a auzit pe crainic rostind câteva cuvinte în română

Zeci de mii de bucureşteni au decis să sărbătorească Revelionul 2019 în aer liber. Petrecerile au fost animate de artişti celebri, iar focul de artificii a luminat cerul la miezul nopţii timp de 15 minute.  Oamenii care au întâmpinat noul an afară, la concerte, nu au regretat.

Două petreceri în aer liber au fost organizate în Bucureşti pentru a marca trecerea în anul 2019 – în Piaţa Constituţiei şi în parcul Titan. Pe cele două scene au urcat, între alţii, Delia, Smiley, Antonia, Irina Rimes, The Motans, ATB, Alifantis & ZAN, Byron, Paraziţii şi Carla’s Dreams. 

Recitalul Deliei, în Piața Constituției, a fost momentul culminant după cinci ore în care publicul a fost încălzit și animat de artiști care se bucură de succes și care și-au cântat hiturile.

Citiți și:

Revelion 2019. Cum s-au distrat bucureștenii

FOTO VIDEO REVELION 2019. Cele mai frumoase artificii și momente ale petrecerilor de Anul Nou

VIDEO. Munți de gunoaie după petrecerea de Revelion

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri