După ce UPU Bagdasar-Arseni a fost suprasolicitată cu pacienți COVID, o secție a fost închisă pentru a amenaja 15 paturi ATI

Data actualizării: Data publicării:
spital bagdasar
Imagine cu caracter ilustrativ: captură video Digi24

Un nou compartiment cu 15 paturi de ATI COVID a fost deschis în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar – Arseni” din Capitală, după ce azi-noapte Unitatea de Primiri Urgențe a fost, pur și simplu, sufocată de cazuri.

„Sub presiunea prezentărilor în UPU în cursul nopţii trecute, Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar - Arseni a deschis în cursul dimineţii un nou compartiment ATI cu 15 paturi, amenajate în spaţiul eliberat prin suspendarea temporară a activităţii secţiei Neurochirurgie V.

Astfel, numărul total al paturilor ATI alocate pacienţilor pozitivi sau suspecţi COVID-19 a ajuns la 30. Locurile nou create au fost ocupate aflaţi în UPU”, a anunţat purtătorul de cuvânt al spitalului, citat de Agerpres.

În acest moment, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni se găsesc 129 pacienţi pozitivi cu COVID -19 şi 23 suspecţi.

Citește și: Managerul spitalului Bagdasar Arseni: Nu au fost făcute pregătiri pentru valul 4. Au fost doar corespondenţe pe hârtie

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri