Video Scandal făcut de angajați CFR din Timișoara unor jurnaliști care au vrut să filmeze un tren ajuns cu 4 ore întârziere

Data publicării:
scandal gara timisoara
Un scandal a izbucnit în Gara de Nord din Timișoara din cauză că angajați CFR nu au vrut să lase jurnaliștii să filmeze întârzierea unui tren. Foto: captură video Digi24

A fost scandal în gara din Timișoara. Jurnaliștii care au fost să filmeze întârzierea trenului București-Timișoara au fost certați de angajații CFR Călători. Supărat că este filmat, un mecanic de locomotivă a țipat la jurnaliști și le-a adus injurii. Directorul companiei a anunțat că va lua măsuri.

-Păi și eu stau aici! Și atunci dvs de ce vă luați de ei?

-Păi cum adică? Cine m-a pus aici?

-Să filmeze situația să o dea în țară!

-Ai fost dumneata să vezi ce au filmat și pe cine?

-Da stau de o oră acolo și aștept!

-Băi băiatule, ce ai!

-Păi și să te filmeze pe tine! Chemați domnule poliția

Florin Blăgăilă, director SRTFC Timișoara: “Vizavi de aspectele total negative și necaracteristice Căii Ferate, o să vizionez toate filmele pe care ni le tirmiteți. În urma acestor deficiențe care ne fac de rușine și nu ne caracterizează ca feroviari o să iau măsurile exemplare, încă o dată spun exemplare, pentru tot personalul implicat în astfel de evenimente care ne fac să roșim vizavi de comportamentul feroviar”.

Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24: Aseară, trenul IR 1961, care a plecat din Capitală și care trebuia să ajungă la ora 21:00 în Timișoara a avut întârziere de 4 ore. Jurnaliștii prezenți în Gara de Nord din Timișoara au vrut să relateze acest subiect, însă se pare că doi angajați de la CFR Călători – un mecanic de locomotivă și un alt bărbat – au fost foarte deranjați de prezența jurnaliștilor și au început să facă scandal și să le adreseze acestora injurii.

Sătui de atitudinea angajaților CFR Călători, și turiștii prezenți în gară, care așteptau de ore bune acest tren, le-au luat apărarea jurnaliștilor.

Cât despre întârzieri, trenul IR 1837 Iași – Timișoara a ajuns, în urmă cu puțin timp, tot cu o întârziere de 4 ore. Această întârziere se datorează, conform celor de la CFR, intemperiilor din nordul țării, pentru că, acolo, noaptea trecută, au fost mai multe furtuni. Au fost mai mulți copaci care au căzut peste liniile de tren și un fir s-a rupt. Astfel, într-o stație din nordul țării acest tren a trebuit să staționeze de la miezul nopții și până la ora 3 dimineața.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri