CAMERA ASCUNSĂ. Prima zi de chiul în instituțiile publice

Data publicării:
27122012 20m 20chiul-40858

O bună parte din primari au lipsit azi de la serviciu. La primaria din Iaşi, ar fi trebuit sa aibă program normal de lucru, între orele 8 şi 16. Pentru toată lumea, în frunte cu şeful instituţiei. Reporterii Digi24 n-au reuşit să dea însă de nimeni din conducerea municipiului.

Alt municipiu, aceeaşi poveste. Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova, nu a fost de găsit la birou.

În judeţul Dolj, le-a fost greu să vină la muncă şi multor primari din comune. Două exemple ar fi localităţile Cărcea şi Teasc.

Câți primari de sectoare au venit la lucru

Şi în Capitală, unii primari de sectoare nu au trecut pragul biroului. La ora 11, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă încă nu ajunsese la muncă.

Aceeaşi poveste şi la primariile sectoarelor 2 şi 5, acolo unde primari sunt Neculai Onţanu şi Marian Vanghelie. La primăria sectorului 4, edilul a venit, însă n-a avut pe cine să primească în audienţă.

„Solicitări din partea cetăţenilor nu prea sunt. Cred că ei sunt cei care se odihnesc. Noi avem de închis un an bugetar. I-am chemat pe salariaţi şi astăzi şi mâine”, a spus Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4.

La prima oră au venit la serviciu şi primarii sectoarelor 1 şi 6. Alţii, însă, fie nu au dat deloc pe la birou, fie au venit doar în trecere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri