Cât costă o mini-vacanță de Ziua Îndrăgostiților la mare

Data actualizării: Data publicării:
pat ziua indragostitilor hotel luna de miere

Sunteţi în pană de idei, de ziua îndrăgostiţilor? Invitaţi-vă jumătatea într-un weekend romantic la malul mării. Vă aşteaptă răsfăţuri fel de fel: şampanie, băi cu plante aromatice, masaje terapeutice şi cine afrodisiace. Răsfățul costă, însă: preţurile pornesc de la 650 de lei în Eforie Nord şi ajung la 968 de lei în Mamaia.

Cuplurile care îşi vor petrece Ziua Îndrăgostiţilor la Eforie vor avea parte băi terapeutice, lumânări, săruri, împachetări cu alge, nămol, dar şi masaje cu uleiuri preţioase.

Două nopţi de cazare la un hotel de patru stele costă 650 de lei pentru un culplu, dar pot ajunge la 1100 de lei, în funcţie de masa aleasă.

„Hotelul în acest moment este rezervat în proporţie de 80%. Pentru îndrăgostiţi am pregătit pachetul Romance, ce include terapii de masaj în cuplu, baie de plante, proseco, acces pe durata întregii zile la spa, masa poate fi servită în incinta hotelului”, afirmă Valentina Dumitrescu, manager hotel Eforie Nord.

În staţiunea Mamaia, două nopţi de cazare pentru un cuplu costă 968 de lei. În bani sunt incluse momente artistice și petrecere tematică.

„Avem un DJ pe toată perioada serii, moment live, meniul special pentru îndrăgostiţi şi o atmosferă caldă. S-au făcut rezervări, gradul de ocupare este de 70% pentru acest pachet”, afirmă Cristina Calispera, managerul unui hotel din Mamaia.

Cei care vor doar o zi de relaxare în doi pot opta pentru pachetul dedicat cuplurilor, la centrele spa. Pentru asta, vor plăti 299 de lei.

„Acces la piscina interioară încălzită, saună umedă uscată, sala de fitness, duş emoțional, masaj de relaxare cu pietre vulcanice, din partea casei vor beneficia fie de o şampanie fie o prăjitură cu ciocolată”, spune Iulia Damaşaru, managerul unui centru spa.

Cei care fac rezervări din timp vor beneficia de reduceri de 10-15%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri