Ce a pățit grupul de romi care a șicanat o dubă în Vrancea. Șoferul utilitarei a povestit de la ce a pornit totul

Data actualizării: Data publicării:
sicanare trafic romi vrancea

Doi şoferi din Vrancea au rămas fără permise şi sunt anchetaţi după ce au fost acuzaţi de un bărbat că l-au urmărit şi agresat. Totul a început de la o şicanare în trafic şi s-a încheiat cu bare de metal aruncate prin parbrizul unei maşini, spune victima.

Pe imaginile filmate de unul dintre pasagerii autoutilitarei se vede cum două autoturisme încearcă să îi oprească. Șoferul povestește că s-a ajuns aici de la un incident minor.

Alexandra Dinu, reporter Digi24: „Șicanele dintre cei doi șoferi au început în comuna Bolotești de la o țigară aruncată în parbrizul dubei. După acest incident a început o urmărire de aproape 25 de kilometri. În comuna Vidra, pe șosea a apărut o a doua mașină, iar cei porniți în urmărire au devenit agresivi.”

Șoferul dubei: „La intrare în Vidra mi-a ieșit un BMW mai nou din satul Cucuieți și mi-a blocat drumul, noroc că am reușit să trec pe lângă el și unul dintre el a aruncat cu o lopata în mașină.”

Câţiva kilometri mai încolo, la ieșirea din localitatea Vidra, tinerii agresivi, printre care și un minor, au încercat să oprească autoutilitara direct pe şosea.

Șoferul dubei: „Unde s-au făcut două benzi pe un sens au trecut pe lângă, au încercat să îmi blocheze calea, unul a sărit din maşină jos şi mi-a aruncat cu o bâtă de fier, a spart geamul de la mine de la şofer şi m-a făcut numai sânge.”

După ce a reușit să scape de mașini, șoferul autoutilitarei a mers și la poliție.

Zorel Burlan, purtător de cuvânt poliția Vrancea: „Celor doi conducători auto care au încercat blocarea autoutilitarei au fost sancționați contravențional și li s-a reținut permisul pentru depășire neregulamentară.”

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri