VIDEO. Șicanări periculoase în Vrancea. Un grup de romi a atacat o dubă în trafic

Data actualizării: Data publicării:
colaj sicanare romi vrancea

Momente de groază au fost trăite de pasagerii unei dube, vineri, în comuna Vidra din județul Vrancea, după ce au fost atacați de un grup de romi.

Citiți și Ce a pățit grupul de romi care a șicanat o dubă în Vrancea

Atunci când o parte din rromii satului Cucuieți, comuna Vidra, județul Vrancea apreciază că o dată cu peticul de pământ deținut în sat, pot și vor reuși să pună stăpânire pe județ. Pe 7 mai Monica Vidreanu a intrat în mormânt din cauza altui individ din același sat. Ieri, nepotul meu a trecut prin experiența de mai jos. Poliția a întocmit dosare penale, dar ține de noi ca cetățeni să ne delimităm de astfel de cetățeni care sunt o rușine indiferent de etnie”, a descris Corina Baraghin clipul încărcat sâmbătă pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini se vede cum șoferii a două mașini șicanează și chiar încearcă să blocheze în trafic o dubă în care se află mai multe persoane.

La un moment dat, unul dintre ei oprește mașina, coboară din ea și sparge un geam la o dubă. Un al doilea șofer oprește mașina de-a latul drumului, dar șoferul dubei reușește să-l evite și scapă.

Pasagerii speriați au reușit în acele momente de panică să sune la poliție.

Deocamdată este neclar de la ce a pornit încăierarea în trafic.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri