Sari la conținut

FOTO. Cum va arăta Târgul de Crăciun din Bucureşti

Se fac ultimele pregătiri pentru aprinderea luminilor de Crăciun în Capitală. Joi, angajaţii Primăriei Bucureşti au verificat instalaţiile de iluminat, urmând ca vineri să fie dat startul sărbătorilor de iarnă. Tot vineri, în Piaţa Constituţiei se deschide şi Târgul de Crăciun.

Foto: Inquam/Octav Ganea

Peste 3 milioane de beculeţe vor împodobi Bucureştiul cu ocazia sărbătorilor. Sunt peste 33 de kilometri de instalaţii de iluminat, care vor fi amplasate în 59 de locaţii. Adică principalele bulevarde vor fi iluminate festiv, dar şi principalele intersecţii.

4

Foto: Inquam/Octav Ganea

Tot vineri se va deschide şi Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, târg care va primi vizitatori până pe 27 decembrie. Acolo, vom găsi o zonă gastronomică, cu specific românesc, un târg de meşteşugari, dar şi 100 de căsuţe de unde putem cumpăra produse tradiţionale.

În mijlocul târgului va fi amplasat un patinoar în aer liber, iar copiii pot vizita casa lui Moş Crăciun. Municipalitatea va deschide pe 5 decembrie un alt târg, de data aceasta în Piaţa Victoriei.

Pe aceeași temă