Decizia Hollywood Multiplex după ce o femeie singură cu doi copii a acuzat că s-a simțit discriminată

Data actualizării: Data publicării:
The Renoir Cinema In Madrid Closes After Struggling During The Spanish Recession
Foto: Gulliver/Getty Images

Hollywood Multiplex, cinematograful care la finalul săptămânii trecute a fost în centrul unui scandal privind discriminarea, a lansat noi pachete „family”. Decizia a fost luată după ce o femeie singură cu doi copii a povestit pe blogul său că a vrut să meargă la un film cu micuții și că a cerut un pachet „Family”, iar acestea erau dedicate doar familiilor formate din doi adulți și unul sau doi copii. Femeia spune că a fost discriminată pentru că face parte dintr-o familie monoparentală, iar vânzătoarea de la casa de bilete i-ar fi spus: „Doamnă, nu înţelegeţi că nu există familii cu un singur adult?”.

Hollywood Multiplex a lansat de luni „Noile pachete Family inspired by Raluca”. Noua ofertă conține trei tipuri de pachete, iar unul dintre ele este conceput special pentru a răspunde nevoilor familiilor monoparentale și grupurilor ce includ un singur adult.

Astfel, gama de PACHETE FAMILY INSPIRED BY RALUCA va include trei variante:

FAMILY: un adult + un copil; un adult + doi copii sub 12 ani
FAMILY L: doi adulți + un copil sub 12 ani
FAMILY XL: doi adulți + doi copii sub 12 ani

„NOILE PACHETE FAMILY INSPIRED BY RALUCA și oferirea lor clienților noștri într-un timp atât de scurt sunt un răspuns la ecoul emoțional pe care mesajul Ralucăi Zdrobiș l-a avut asupra noastră. Am fost profund impresionați de povestea ei și am decis ca noile pachete să îi poarte numele, pentru că, datorită ei, familiile monoparentale din România au acum pachete dedicate la Hollywood Multiplex”, a spus Gianina Ciobanu, General Manager al Hollywood Multiplex.

„Mă bucur că mesajul meu a fost auzit și nu a rămas fără răspuns. Faptul că Hollywood Multiplex a înțeles cu adevărat problema și a reușit într-un timp atât de scurt să se mobilizeze și să modifice oferta mi se pare extraordinar. Chiar dacă poate părea un pas mic acum, este un pas care anunță o schimbare, în primul rând de mentalitate, în ceea ce privește familia monoparentală. Un pas spre normalitate!”, a adăugat Raluca Zdrobiș.

Citiți și O femeie cu doi copii nu a primit bilete la un cinema din București: „Doamnă, nu înţelegeţi că nu există familii cu un singur adult?”. Reacția cinematografului

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri