METEO. Ușoară răcire, 31 de grade, și ploi slabe

Data publicării:
ploaie - meteo-2.ro 2

Actualizare 14:50 Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru estul județului Arad, nordul județului Hunedoara, estul și sudul județului Caras-Severin și zona de munte a județului Cluj.

Se vor semnala averse cu cantităţi de apă ce vor depăşi 20 l/mp, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Avertizarea este valabilă până la ora 16. 
 

Vești bune pentru cei care vor să-și petreacă weekendul în aer liber, în București. Vremea va fi frumoasă, iar abia sâmbătă noapte sau duminică dimineață vor apărea câțiva stropi.

Astăzi temperaturile vor ajunge până la 34 de grade, însă în zilele următoare vreme va suferi o ușoară răcire, ajungând până la 31 de grade, transmite meteorologul Maria Tomescu. 

Luni, însă, vremea frumoasă revine în Capitală, cu temperaturi de 34 de grade. La începutul săptămânii este posibil ca izolat să se atingă 35 de grade, în Câmpia Română.

La mare, duminică își vor face prezența câteva averse cu tunete și fulgere, iar în cursul zilei, ploile vor fi slabe catitativ. Apa mării are 26 de grade, iar de luni, vremea frumoasă revine pe litoral.

La munte, ploile își vor face simțită prezența în fiecare după-amiază, fiind însoțite de descărcări electrice. Vântul va fi alert, iar temperaturile vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri