Povestea tânărului de 22 de ani din Bacău care și-a dat licența pe patul de spital, iar apoi a fost operat de urgență pe creier

Data actualizării: Data publicării:
tanar tumora iasi licenta
Specialiștii l-au consultat și în urma investigațiilor imagistice au descoperit o tumoră cerebrală gigant, care îi punea viața în pericol. FOTO: Facebook Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași

A dat licența online pe patul de spital, iar apoi i s-a extirpat o tumoră care îi amenința viața. Este povestea unui tânăr de 22 de ani din Bacău care a suferit o intervenție chirurgicală pentru scoaterea unei formațiuni de 9 centimentri care îi cuprinsese ambii lobi frontali ai creierului. Băiatul, proapăt licențiat în Inginerie Electrică, Energie și Informatică aplicată, a fost operat de medicii Spitalului de Neurochirugie din Iaşi se simte bine şi va fi externat în curând.

Carlo, un băiat de 22 de ani, a ajuns la medici cu dureri de cap puternice și simptome neobișnuite. Specialiștii l-au consultat și în urma investigațiilor imagistice au descoperit o tumoră cerebrală gigant, care îi punea viața în pericol.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Acest caz remarcabil a început când tânărul student avea simptome neobișnuite și dureri de cap persistente. După consultarea specialiștilor și efectuarea unor investigații de imagistică de înaltă precizie, a fost descoperită o tumoare cerebrală de proporții impresionante. Tumoarea, cu un diametru de 9 cm, reprezenta o amenințare serioasă pentru viața tânărului.

În ciuda presiunii și stresului provocate de această situație, tânărul nu a renunțat la visul său de a-și susține examenul de licență. Cu determinare și dorința de a învinge obstacolul, el a lucrat din greu și a pregătit materialul pentru examen direct de pe patul de spital, în timp ce era supravegheat de medicii”, au transmis reprezentanții spitalului.

După o pregătire intensă și încurajat de medici, băiatul și-a dat licența cu succes.

”Imediat după examen, tânărul a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe pentru îndepărtarea tumorei. Neurochirurgii pricepuți și întregul personal medical au depus eforturi extraordinare pentru a realiza o rezecție totală a tumori, în timp ce au menținut integritatea vaselor importante din creier. Operația a fost un succes și tânărul a fost eliberat din pericol”, au mai transmis medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

În prezent, tânărul inginer se află în perioada de recuperare și se simte bine. 

Experiența sa impresionantă servește drept inspirație pentru mulți alți tineri care se confruntă cu provocări medicale. Este un exemplu de curaj, rezistență și determinare, subliniind importanța sprijinului medical și devotamentul echipei de specialiști, au mai transmis medicii.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri