Școală din București, demolată în prima zi a anului şcolar. Ce se va construi în locul ei

Data actualizării: Data publicării:
scoala

În prima zi a anului şcolar a început demolarea şcolii 141 din Capitală, acolo unde, cu aproape un an şi jumătate în urmă, s-a prăbuşit tavanul. Decizia de demolare a fost luată în consiliul local al sectorului 5 încă din august anul trecut, dar până acum lucrările au bătut pasul pe loc. În locul clădirii va fi construită o nouă școală, care ar trebui sa fie gata în cel mult 8 luni, potrivit promisiunilor primaruluil Sectorului 5. Investiţia se va ridica la 23,5 milioane de lei.

- Trist, trist, poate să fie trist pentru că aici au crescut și au învățat în primul rând și, atâta timp cât văd generații de părinți, de copii, de verișori, e trist, dar cu speranța că o să fie mai bine, ceva frumos, pentru copii, pentru că așteptăm de mult timp.

-Strigător la cer, pentru că copiii noștri au început noul an școlar într-o școală care nici aceea nu arată foarte bine.

-Nu, eu ce văd acum văd de fațadă. Promisiuni avem destule, m-am săturat, am fost la primării peste tot. Să vedem dacă domnul primar, domnul Florea se ține de cuvânt.

Citiți și:  A început şcoala. Ce schimbări sunt anul acesta în învăţământ

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri