Timișoara. Gravidă, în luptă cu angajații firmei de tractări auto

Data publicării:
gravida cu politia

După patru ore de negocieri, angajaţii firmei de tractări au decis să ridice maşina cu orice preţ. Sperau ca femeia să se dea la o parte în cele din urmă. Nu a fost aşa. Tânăra a început să strige după ajutor.

Proprietarii maşinii parcaseră autoturismul în faţa unui magazin. Patronul spune că spaţiul este proprietate privată, aşa că a chemat firma de tractări ca să ridice maşina. Ca să nu rămână fără autoturism, oamenii s-au pus între maşină și frânghia folosită la ridicare.

Când discuţiile din parcare s-au aprins, oamenii din zonă au chemat un poliţist, dar nici acesta nu a reuşit să o convingă pe femeie să se ridice de pe maşină.

M-au brutalizat, au început să tragă de cablu. Eu sunt însărcinată și ei m-au agresat. Mie nu mi se pare deloc un comportament civilizat și normal și este un abuz”, a declarat Daniela Elekes, proprietara mașinii.

În momentul de față așteptăm o justificare oficială a firmei de ridicări, să ne prezinte un contract cu firma care spune că are în proprietate privată această parcare și așteptăm derularea”, a explicat reporterilor Lucian Elekes, soțul proprietarei mașinii.

 „Nu este un centru comercial, este un simplu magazin. Magazin care se teme că va fi asaltat de oameni care nu au nicio treabă, nu vor fi clienți și atunci, clienții lor nu vor avea loc”, a încercat să justifice Sorin Nedelcu, angajat al firmei de ridicări.

Dacă se va dovedi că firma de tractări nu avea autorizaţie, patronii vor fi amendaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri