Un nou târg de adopții pentru căței în București. Oamenii sunt așteptați în Parcul Circului, pe 26 august

Data publicării:
Un nou târg de adopţii pentru câini va avea sâmbătă, 26 august, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan București
Un nou târg de adopţii pentru câini va avea sâmbătă, 26 august, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan Bucureșt. Foto: Profimedia Images

Un nou târg de adopţii pentru câini va avea sâmbătă, 26 august, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan București, informează Primăria Capitalei. În cadrul evenimentului organizat de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) vor fi propuşi spre adopţie 15 căței.

Târgul se va desfăşura în intervalul orar 10:00 - 18:00.

„Sunt propuși spre adopție 15 căței (3 adulți și 12 pui), toți sociabili, sănătoși, microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați și, dacă vârsta o permite, sterilizați.

Lor li se vor alătura și 15 pisici de toate vârstele, sănătoase, simpatice și cu toate procedurile legale îndeplinite, de la Asociația Nobody Dogs”, anunță Primăria Capitalei.

Voluntarii PROEDUS vor da și de această dată o mână de ajutor, iar sponsorii vor oferi numeroase cadouri:

  • Voucher de reducere sac cu hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
  • O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania;
  • Un voucher în valoare de 100 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa o păturică și o pernuță sau pot să îl folosească la achiziția unui culcuș pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone - Love is spoken here.

Anul acesta, 121 de căței și-au schimbat viața în urma târgurilor de adopții, intrând în mijlocul unor familii responsabile și iubitoare de animale.

Un nou târg de adopţii pentru câini va avea sâmbătă, 26 august, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan București
Un nou târg de adopţii pentru câini va avea sâmbătă, 26 august, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan București. FOTO: Primăria Capitalei

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri