VIDEO. Șoferiță taxată de vecini pentru parcare neregulamentară

Data publicării:
masina parcata autocolante

Tânăra care ocupase locurile de parcare ale locatarilor a avut ceva de lucru ca să scape de „sancţiunea” vecinilor. Cei care stau în acel cartier rezidenţial spun că, de când legea interzice ridicarea maşinilor parcate ilegal, trebuie să îşi facă singuri dreptate.

„Maşina implică o responsabilitate, dar mulţi nu o mai au. Trebuie atenţionaţi cumva. E o cale, poate migăloasă, dar trebuia să facem ceva”, spune un vecin.

Lipsa locurilor de parcare face din aproape fiecare stradă scena unui scandal. În sectorul 6 din Bucureşti doi şoferi s-au şicanat după ce unul îl blocase pe celalt.

Poliţiştii le atrag atenţia celor care vor să se răzbune pe şoferii imprudenţi să păstreze limitele pentru că sancţiunile sunt aspre.

„Dacă găseşte autoturismul avariat, proprietarul poate depunde plângere penală la Poliţie iar persoana care a săvârşit fapta - i se întocmeşte dosar penal pentru distrugere”, spune Laura Snae, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Poliţiştii de la Birgada Rutieră Bucureşti au dat peste 8.200 de amenzi în ultimele 10 luni pentru opriri şi staţionări neregulamentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri