Video Șofer fugar căutat de 5 zile. A scăpat de sub nasul polițiștilor din Timișoara și s-a făcut nevăzut

Data actualizării: Data publicării:
Fugarul urmărit cu focuri de armă în Timișoara este, în continuare, de negăsit
Foto: IPJ Timiș

Fugarul urmărit cu focuri de armă în Timișoara este, în continuare, de negăsit. Polițiștii îl caută de cinci zile pe bărbatul care a dispărut de sub nasul oamenilor legii. Pe numele său există un mandat internațional de arestare.

Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24: Singurul indiciu pe care îl au polițiștii până acum, un indiciu palpabil, este mașina pe care bărbatul de 35 de ani a abandonat-o în curtea unei case imediat după confruntarea cu oamenii legii.

Vorbim despre un control de rutină pentru care acesta fusese oprit de agenți, care, în momentul în care i-au verificat documentele au observat că pe numele său există un mandat de arestare. Au vrut să pună în aplicare mandatul, însă bărbatul s-a făcut nevăzut.

Polițiștii au tras și câteva focuri de armă în plan vertical pentru a-l avertiza pe șofer că este urmărit și că situația este cât se poate de serioasă, însă bărbatul nu i-a băgat în seamă și a reușit să scape.

Au fost făcute mai multe filtre în oraș și în județul Timiș, dar fără rezultate. De asemenea, polițiștii au făcut și percheziții domiciliare la mai multe adrese unde acesta s-ar fi putut ascunde, la rude sau la prieteni.

Oamenii legii au făcut publică fotografia acestuia și îi sfătuiesc pe cetățeni să sune la 112 dacă îl văd și să nu intre în contact cu el.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri