Șoferul beat care a ucis 3 tineri în Alba avea permis de 9 luni. Trupurile victimelor au fost găsite pe o distanță de zeci de metri

Data actualizării: Data publicării:
Captură de ecran 2023-08-27 092056
Șoferul beat care a ucis 3 tineri în Alba avea permis de 9 luni. Trupurile victimelor au fost găsite pe o distanță de zeci de metri. FOTO: captură Digi24

Şoferul din Alba care a condus beat și a omorât pe loc trei dintre cei șase tineri pe care i-a lovit cu mașina avea permis de conducere de nouă luni. Tinerii veneau de la un club din Alba Iulia și, la 100 de metri de casă, au vrut să își cumpere ceva de la o benzinărie. Acolo au fost loviți în plin.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au precizat, pentru Agerpre, că şoferul de 19 ani implicat în accident avea permis de conducere din decembrie anul trecut.

Poliția Alba a anunțat că accidentul s-a produs în jurul orei 3.30.

Șoferul este un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, judeţul Alba. La ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, a lovit un grup de 6 persoane care mergeau pe marginea șoselei.

În urma accidentului, trei persoane, în vârstă de 17, 18, respectiv 25 de ani, au decedat.

"În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv", se menţionează într-un comunicat al IPJ.

Accidentul s-a produs la circa 100 de metri distanţă de Sântimbru Fabrică, unde domiciliau victimele.

Potrivit rudelor, tinerii se întorseseră de la un club din Alba Iulia, iar apoi au vrut să îşi mai cumpere câte ceva de la o benzinărie din apropiere. Pe traseu, însă, au fost loviţi în plin de maşină, trupurile acestora, care mai erau duminică dimineaţa pe carosabil, fiind răspândite pe o distanţă de câteva zeci de metri.

Traficul pe DN 1 este blocat pe ambele sensuri. O rută alternativă este autostrada Sebeş-Turda.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri