Video Table și o „miuță” în drum. Imagini surprinse în acest weekend în blocajele din trafic de pe drumurile aglomerate ale României

Data publicării:
tineri care joaca fotbal pe un sens blocat de mers pe valea oltului
Câțiva tineri au încins o „miuță” în drum în timpul unui blocaj în trafic pe Valea Oltului Foto: captură video Digi24

Weekendul s-a încheiat, ca de obicei, cu aglomerație pe șosele. Pe DN1 s-a circulat din nou bară la bară, iar pe Autostrada Soarelui, printre șoferii care se întorceau de la mare, erau și unii care consumaseră alcool sau erau drogați. Nimic neobișnuit până aici. Imaginile sfârșitului de săptămână încheiat cu îndelungi așteptări în trafic au venit însă din Valea Oltului. Acolo, românii au găsit modalități de a nu-și încheia vacanța cu nervi din cauza blocajelor: au încins o „miuță” și o partidă de table chiar în mijlocul drumului.

table in drum
Câțiva tineri joacă table pe un sens de mers blocat pe Valea Oltului Foto: captură video

După ce s-au înghesuit pe plaje, turiștii care au fost la mare au umplut drumul de întoarcere către case. Pe Autostrada Soarelui, polițiștii de la rutieră au făcut controale în trafic. Au vrut să vadă cine a consumat alcool sau droguri. Doi șoferi au rămas fără permis după acest weekend în care s-au distrat prea mult și apoi au urcat la volan.

Și DN1 a fost din nou un test al răbdării pentru șoferi. Pe Valea Prahovei s-a circulat bară la bară.

Trafic aglomerat a fost si pe Clisura Dunării, la Dubova. Timp de câteva ore s-a circulat pe un singur sens de mers, bară la bară. Asta, din cauza mașinilor parcate la voia întâmplării, de o parte și alta a drumului.

Pe Valea Oltului, pentru că traficul era blocat, doi bărbați și-au pus scaune pe banda opusă de mers și au început să joace table. În zonă a avut loc un accident cu șapte victime, iar cozile de mașini s-au întins pe câțiva kilometri.  În tot acest timp, ca să mai scape de plictiseală, alți șoferi au jucat fotbal.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri