Trafic infernal către ieșirile din București

Data publicării:
aglomeratie bucuresti
Aglomerație pe Iuliu Maniu, către A1 Foto: captură TV

Graba spre mare și spre munte aglomerează din nou drumurile, cu atât mai mult cu cât vremea se anunță frumoasă în weekendul prelungit de Rusalii.

A fost trafic extrem de intens, vineri după-amiază, în București, în special către ieșirile din Capitală, semn că bucureștenii pleacă în prima minivacanță după măsurile de relaxare care au intrat în vigoare la 1 iunie.

S-au format coloane de mașini pe mai multe artere principale.  Pe bulevardul Iuliu Maniu, care duce spre autostrada București-Pitește, șoferii sunt din nou cu nervii la pământ. 

Și spre autostrada către mare se circulă bară la bară. Un șofer spune că a făcut o oră și jumătate de pe bdul Ștefan cel Mare până la kilometrul 24 al Autostrăzii Soarelui. 

În ceea ce privește DN1, drumul spre munte a fost aglomerat mai ales în jurul prânzului, când au existat blocaje în stațiunile montane. 

Sunt peste 21.000 de polițiști desfășurați în trafic, în primul weekend în care pentru deplasările dintr-un județ în altul nu mai este necesară o declarație justificativă pe proprie răspundere.

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri