Foto Un bărbat care lucrează ca șofer este românul care a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Joacă de 25 de ani aceleași trei variante

Data actualizării: Data publicării:
extragere loto
Biletul care i-a adus unui român peste 7 milioane de euro a costat 24,50 de lei și a fost jucat la o agenție din Pitești. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat de 45 de ani din Pitești, șofer de meserie, este, de-acum, milionar în euro. El a câștigat pe 25 februarie 2024 marele premiu la extragerea Loto 6/49, adică peste 7 milioane de euro. Marți, 5 februarie, bărbatul și-a ridicat premiul și a mărturisit că juca aceleași trei variante simple de peste 25 de ani. "Jucați cu încredere, că norocul nu se știe de unde vă poate aduce fericirea de a câștiga", a fost mesajul câștigătorului, potrivit unui comunicat de presă transmis de Loteria Română.

Bărbatul, care și-a dorit să-și păstreze anonimatul, este din Pitești și are 45 de ani. Lucrează ca șofer și spune că își prețuiește foarte mult familia. 

A jucat biletul norocos exact pe 25 februarie, la ora 12:33, cu doar câteva ore înainte de extragerea loto care avea să-i schimbe viața. A ales aceleași numere pe care le joacă, spune el, de peste 25 de ani și a aflat că este marele câștigător abia a doua zi.

bilet castigator loteria romana
Biletul câștigător al marelui premiul Loto 6/49 la extragerea din 25.02.2024. Sursa foto: Loteria Română

39, 1, 14, 48, 10, 26 au fost numerele care i-au purtat noroc. Biletul a fost jucat la agenția 03-029 din Pitești, județul Argeș și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, prețul lui fiind de 24,50 lei.

Marți, 5 februarie 2024, bărbatul s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române pentru a-și ridica premiul în valoare de 36.450.832,24 de lei (peste 7,32 milioane de euro).

"Consideră că în cazul dumnealui perseverența este cheia succesului. Ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49 de peste 25 de ani, întotdeauna aceleași trei variante. A aflat că este marele câștigător a doua zi, când a verificat biletul și a subliniat că va juca în continuare ca și până acum, cu aceeași încredere. Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea", au transmis reprezentanții Loteriei Române într-un comunicat de presă.

"Jucați cu încredere, că norocul nu se știe de unde vă poate aduce fericirea de a câștiga", le-a transmis bărbatul jucătorilor la loto.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri