Un bărbat din Arad a dat foc unei mașini parcate pentru că îl încurca

Data publicării:
trei masini parcate
Un bărbat din Arad a dat foc unei mașini parcate pentru că îl încurca. Foto: Profimedia Images

Un bărbat din oraşul Sântana, Arad, a fost arestat preventiv după ce ar fi dat foc unei mașini, deranjat că modul în care era parcată îl încurca să treacă cu bicicleta pe stradă.

Incidentul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 iunie, însă abia acum făptaşul a fost identificat şi ridicat de poliţişti.

"În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sântana, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Sântana. Din cercetări, s-a stabilit că cel în cauză ar fi aruncat o substanţă inflamabilă pe un autoturism parcat în Sântana, şi ulterior i-ar fi dat foc. După săvârşirea faptei, bărbatul a plecat, fiind identificat şi depistat ulterior", a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru Agerpres, că suspectul a afirmat în timpul audierii că s-a enervat pe modul în care parcat autoturismul, care l-ar fi încurcat să treacă cu bicicleta pe stradă.

Suspectul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş, care au dispus arestarea preventivă pentru distrugere prin incendiere.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri