Video Un bărbat din Brașov a rămas fără 76.000 de euro, după ce două femei l-au abordat pe stradă și i-au propus o partidă de sex

Data actualizării: Data publicării:
bani inselatorie brasov
În borseta bărbatului, femeile au găsit 76.000 de euro, dar și câteva bijuterii din aur. Sursa foto: DIICOT

Un bărbat din Brașov a fost jefuit de 76.000 de euro, dar și de bijuteriile din aur, după ce a fost abordat pe stradă de două femei. Acestea i-au propus o partidă de sex în trei, lucru cu care victima a fost de acord. Doar că femeile l-au îmbătat, i-au furat bunurile și s-au făcut apoi nevăzute, scrie BizBrasov.ro. În nici 48 de ore, hoațele au fost prinse și reținute. 

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 14:30, pe bulevardul Gării din Brașov. Bărbatul era pe stradă, când a fost abordat de două femei, care i-ar fi propus să întrețină relații sexuale.

"Întrucât a acceptat propunerea, bărbatul s-a deplasat împreună cu cele două femei într-un loc retras, din proximitatea Gării Brașov, unde a fost determinat să consume băuturi alcoolice până la inconștiență. După ce și-a revenit, bărbatul a constatat faptul că din borseta pe care o purta lipsea suma de 76.000 de euro, precum și un lanț cu medalion, o brățară și un inel din aur", transmite IPJ Brașov.

În baza plângerii făcute de bărbat, polițiștii au pornit pe urmele hoațelor. Le-au identificat, iar marți le-au percheziționat locuințele.

"Au fost descoperite mai multe bunuri și bijuterii, precum și suma de aproximativ 3.000 de euro. În urma perchezițiilor a fost depistată una dintre femeile bănuite de comiterea faptei, în vârstă de 43 de ani", transmit polițiștii.

La scurt timp a fost prinsă și cea de-a doua femeie, o tânără de 20 de ani.

"În urma unui complex de activități desfășurate, cu implicarea efectivă a procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov și cu sprijinul Poliției Municipiului Toplița, a fost depistată și cea de-a doua femeie bănuită. Cu această ocazie, asupra tinerei a fost găsită suma de aproximativ 51.000 euro", transmite IPJ Brașov.

După audieri, cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore. Sunt acuzate de furt calificat și riscă ani grei de închisoare.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri