Un bărbat din Hunedoara și-a ucis fiul de 26 de ani, într-un acces de furie

Data publicării:
crima
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Un bărbat de 58 de ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, şi-a ucis fiul, în vârstă de 26 de ani, într-un acces de furie. L-a înjunghiat cu un cuţit în braţ şi în piept. Conflictul a avut loc în casa unui prieten.

Conflictul între tată şi fiu a izbucnit, luni, când poliţiştii au fost chemaţi să intervină de urgenţă. O oră mai târziu, tânărul înjunghiat de tatăl său a murit la spital.

”Astăzi, 21 august 2023, în jurul orei 12:05, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un tânăr a fost tăiat la mână şi sângerează. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict între un tânăr de 26 de ani, din Lupeni, şi tatăl acestuia, în vârstă de 58 de ani, din Lupeni, acesta din urmă l-a înjunghiat pe tânăr cu un cuţit în zona braţului şi a pieptului, în timp ce se aflau la domiciliul unui alt bărbat, din Lupeni. Tânărul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Municipal Lupeni, unde, în jurul orei 13:10, a fost declarat decedat”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit News.ro.

Bărbatul de 58 de ani a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Lupeni pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru omor calificat. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri