Un medic de la Spitalul Universitar din București a murit din cauza COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
medic spital
Medicul Radu Tincu atrage atentia ca dintr-o criză sanitară, vom ajunge într-una umanitară. Foto: Profimedia

Un medic de la Spitalul Universitar de Urgență din București a murit din cauza COVID-19, potrivit unui anunț al unității medicale. Informația a fost confirmată și de Grupul de Comunicare Strategică.

”Colegul nostru, dr Cătălin Bărbulescu a încetat din viaţă aseară. Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgenţă suferă azi prima pierdere în această luptă cu vremurile”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La începutul lunii aprilie, în Spitalul Universitar de Urgență București au fost testate pozitiv pentru coronavirus 35 de cadre medicale și 75 de pacienți. De asemenea, potrivit autorităților, la nivel național, 2625 de cadre medicale, personal medical și auxiliar au fost infectați cu noul virus. 

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri