Un tânăr aflat sub supraveghere s-a dus la Serviciul de Probaţiune cu un cuțit și un spray paralizant în buzunare

Data publicării:
briceag deschis pe o masa
Foto: Profimedia

Un tânăr de 23 de ani, care se află în perioada de supraveghere, s-a prezentat miercuri la Serviciul de Probaţiune având asupra lui un cuţit şi un spray cu efect paralizant, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa.

Bărbatul se prezentase la Serviciul de Probaţiune Constanţa pentru monitorizarea periodică.

"Miercuri, 15.02.2023, un jandarm constănţean aflat în pază la Serviciul de Probaţiune, în urma efectuării unui controlul cu detectorul de metale în vederea permiterii accesului în sediul Serviciului de Probaţiune Constanţa, a descoperit asupra unui tânăr de 23 de ani un cuţit tip briceag şi un spray iritant-paralizant", se arată într-un comunicat de presă transmis de IJJ.

Jandarmul a solicitat sprijinul colegilor săi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa care au întocmit actele premergătoare constituirii dosarului de cercetare pentru infracţiunea de port fără drept de obiecte periculoase în instituţiile publice, scrie Agerpres.

Tânărul a declarat că avea acele obiecte asupra sa "în scop de autoapărare".

"Actele întocmite de jandarmi şi obiectele deţinute de bărbat au fost predate în vederea continuării cercetărilor către poliţie", se mai spune în comunicatul IJJ Constanţa.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri