Video Un "trib" numeros de mistreți, surprins de camere în Parcul Național Domogled. Câți membri numără marea familie

Data publicării:
familie de mistreti
Camerele de monitorizare ale faunei din Parcul Domogled au surprins o familie numeroasă de mistreți. Foto: Captură Facebook/Regia Nationala a Padurilor - Romsilva

În imagini se văd mistreții care apar de după un deal și coboară în șir indian prin fața camerelor de monitorizare a faunei. Numai că numeroasa familie pare că nu se mai termină. Imaginile au fost surprinse recent în Parcul Național Domogled-Valea Cernei și făcute publice de reprezentanții Romsilva care îi provoacă pe români să numere membrii numeroasei familii de mistreți.

Parcul Național Domogled - Valea Cernei este situat în sud-vestul României și este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor Romsilva. Parcul are 9.732,26 hectare de păduri incluse în patrimoniul mondial natural al UNESCO, peste 10% din pădurile valoroase incluse de organizația mondială la nivelul Europei, scriu reprezentanții Romsilva.

Parcul are o suprafață de peste 60.000 de hectare în județele Caraș-Severin, Mehedinți și Gorj, întinzându-se peste bazinul Cernei și munții Godeanu, Cernei, Vâlcanului și Mehedinți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri