Un vrâncean adus la Urgențe după ce a fost lovit de mașină a fugit din spital, apoi a fost adus din nou cu ambulanța

Data publicării:
O ambulanță SMURD este parcată în București pe 24 februarie 2023
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

Un bărbat de 38 de ani, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani, luni, după ce a fost lovit de un autoturism pe o stradă din municipiul Focşani, a fugit din spital înainte de a putea fi consultat de medici, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale.

"Un bărbat de 38 de ani, care a ajuns la UPU Focşani în urma unui accident rutier, a fugit din unitatea medicală înainte să fie consultat de medici. Ulterior, bărbatului i s-a făcut rău şi a fost adus la UPU cu ambulanţa după ce tatăl acestuia a sunat la 112. În prezent, bărbatul este consultat de medici şi va primi îngrijirile medicale de care are nevoie", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cosma.

Bărbatul a fost victima unui accident rutier, fiind acroşat de un autoturism după ce ar fi traversat strada prin loc nepermis, scrie Agerpres.

"La ora 12,14, dispeceratul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în Focşani, pe strada Mărăşeşti, unde un pieton a fost acroşat de un autoturism. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de tip C2 cu medic şi a preluat o victimă conştientă, un bărbat de 38 de ani, cu traumatism cranian deschis şi multiple escoriaţii ale membrelor. Victima a fost transportată la UPU Focşani", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri