Video Urs alungat de trei câini curajoși, într-o curte din Brașov. Povestea românească a ajuns și în presa din Marea Britanie

Data publicării:
urs curte brasov
Femeia stătea pe o banchetă în curte când ursul a trecut prin fața ei. Sursa foto: captură video Sky News

Un urs și trei câini din rasa Schnauzer au devenit celebri în presa internațională. Animalul sălbatic, care intrase în curtea unei case din Brașov și trecuse chiar prin fața proprietarei, a fost pus pe fugă de micile patrupede. Filmările de pe camerele de supraveghere care surprind momentul au fost difuzate și de celebra televiziune britanică Sky News.

În imaginile surprinse de una dintre camerele de supraveghere se poate obsserva cum proprietara locuinței stătea liniștită pe canapeaua de pe terasă, când prin fața ochilor ei, la doar câțiva metri distanță, trece un urs. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

=

Aparița neobișnuită din curtea casei lor i-a pus în alertă și pe cei trei câini din rasa Schnauzer. Patrupedele au alergat și au lătrat ursul, astfel că animalul a luat-o la fugă și, ca să scape, a sărit peste gard.

"Camerele de supraveghere au surprins momentul în care trei câini își apără proprietarul de invazia urșilor din România. Un urs tânăr s-a rătăcit și a invadat grădina unei femei din Brașov, România, dar a fost alungat de cei trei câini ai săi", au relatat jurnaliștii de la SkyNews. 

Potrivit sursei citate, același urs a fost filmat, ulterior, și în curtea unei alte case din vecini, dar și în timp ce alerga pe o stradă din Brașov.

Numai în ultima lună, în județul Brașov, au fost înregistrate peste 100 de apeluri la 112, care semnalau prezența ursului în zone locuite, transmite mytex.ro.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri