Vânătoarea de la Balc s-a încheiat. Ion Țiriac: "A fost una dintre cele mai bune recolte"

Data actualizării: Data publicării:
Ion Tiriac

Cea de-a 14-a vânătoare organizată de Ion Țiriac pe domeniul de la Balc s-a încheiat. "A fost una dintre cele mai bune recolte, cel mai bun an", a declarat miliardarul român. Carnea de vânat va fi donată unor centre de plasament și azilurilor de bătrâni din zonă. Sâmbătă după-amiază, magnații Europei s-au întors pe Aeroportul din Oradea, de unde au plecat spre casă.

Sâmbătă după-amiază, primii invitați au sosit la Aeroportul din Oradea după ultima partidă de vânătoare. Printre ei s-a aflat Klaus Mangold, fost director al gigantului Daimler. Acesta a refuzat să dea detalii despre weekend-ul petrecut pe domeniul de la Balc.

La scurt timp a ajuns și creatorul de modă italian Stefano Ricci, însoțit în acest an de cei doi fii ai săi.

"- Cum a fost petrecerea?
- A fost foarte frumos ca întotdeauna, cu muzică clasică, un jazz relaxant, mâncare bună și foarte multe conversații interesante”, a spus Stefano Ricci.

"Suntem bucuroși că am a luat parte și că am descoperit această țară minunată și oameni minunați”, a completat Filippo Ricci, fiul lui Stefano Ricci.

Ultimul sosit a fost chiar gazda Ion Țiriac, care a lăudat partida de vânătoare din acest an, în ciuda alertei de pestă porcină africană.

„- A fost una dintre cele mai bune recolte, cel mai bun an. Să sperăm că și anul viitor există. Depinde de ciuma asta.
- Ce spun analizele?
-Pai asta durează 2-3-4 zile. ”

O mare parte din carnea de vânat va fi donată unor centre de plasament și aziluri de bătrâni din zonă. De carnea mistreților împușcați la Balc vor beneficia și cele 80 de persoane care au ajutat la partida de vânătoare.

Reporter: Andrada Rește
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri