VIDEO. Momentul evacuării pacienților de la spitalul din Suceava, unde a izbucnit un incendiu

Data actualizării: Data publicării:
incendiu spital suceava
Sute de pacienţi au fost evacuaţi, în urma incendiului de la spitalul din Suceava, inclusiv 57 de nou-născuți. Foto: Digi24

Au fost făcute publice imagini din timpul evacuării pacienților din Spitalul Județean din Suceava, afectat de un incendiu. Focul a izbucnit la miezul nopții pe holul secției de ginecologie, din cauza unui ventilator electric încins. Sute de pacienţi au fost evacuaţi, inclusiv 57 de nou-născuți.

Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

Vorbim despre un incendiu izbucnit în zona unui salon de la etajul 4 al Spitalului Județean Suceava, iar la fața locului au fost trimise toate forțele și mijloacele de la detașamentul de pompieri Suceava, concomitent fiind activat și planul roșu de intervenție. Colegii mei au găsit incendiul manifestându-se pe 20 de metri pătrați, cu degajări mari de fum. 329 de pacienți, dintre care 102 copii au fost evacuați în alte zone din spital, nu au fost relocați în afara spitalului, iar în momentul de față, în afară de etajul afectat, toți ceilalți pacienți au fost relocați la locurile lor inițiale”, a spus Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Incendiul a fost localizat la ora 0,42, iar lichidarea acestuia a fost declarată zece minute mai târziu.

Pacienții au revenit în saloane, cu excepția celor de la etajul la care a avut loc incendiul. Pentru aceștia au fost găsite alte spații în spital.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri