Vlad Pascu mai are un dosar penal. DIICOT l-a inculpat pentru consum și trafic de droguri

Data actualizării: Data publicării:
vlad pascu inconjurat de mascati adus la audieri
Vlad Pascu Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Vlad Pascu, şoferul de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, în timp ce era sub influența drogurilor, a fost inculpat de DIICOT pentru noi infracţiuni - consum şi trafic de droguri.

Potrivit DIICOT, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri.

Procurorii susţin că Vlad Pascu a cumpărat în mod repetat astfel de substanţe, în vederea consumului propriu, dar şi pentru a le pune la dispoziţia altor consumatori, cu ocazia unor petreceri private, organizate la domiciliul să, potrivit Agerpres.

În acelaşi dosar, mama lui Vlad Pascu, Miruna, a fost dusă vineri la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, ea fiind acuzată că ar fi şantajat o martoră. Astfel, ea a ameninţat-o pe martoră că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare, dacă va colabora cu procurorii, într-un dosar în care fiul ei era cercetat pentru deţinere de droguri.

În dosar, au mai fost reţinuţi alţi trei tineri, printre care şi Tudor Duma, un tânăr suspectat că îi furniza droguri lui Vlad Pascu şi cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri