Bărbat arestat preventiv pentru că a amenințat cu cuțitul o tânără, ca să facă sex cu el. Victima a reușit să fugă

Data publicării:
barbat urmareste o femeie
Femeia mergea pe o stradă din Otopeni, când a fost acostată de un individ necunoscut, care a amenințat-o cu un cuțit. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Ilfov a fost arestat preventiv, după ce a amenințat o tânără cu un cuțit. Individul o acostase pe o stradă din Otopeni și i-a cerut acesteia să facă sex cu el. Victima s-a opus și, odată ce a reușit să fugă, a sunat la poliție, transmite News.ro.

Agresiunea sexuală a avut loc marți seara, aproape de miezul nopții. Tânăra mergea pe o stradă din Otopeni, județul Ilfov, când a fost acostată de un bărbat necunoscut. Individul i-a propus să facă sex cu el pe o stradă lăturalnică și, pentru că femeia l-a refuzat categoric, bărbatul a amenințat-o cu un cuțit.

După ce a reușit să fugă, victima a sunat la 112.

"Poliţiştii din Otopeni s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 23:40, apelanta, în timp ce se afla pe o stradă din Otopeni, ar fi fost constrânsă fizic prin ameninţare cu un cuţit, de către un bărbat, pentru a se deplasa împreună cu acesta, pe o stradă secundară, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, însă persoana vătămată a reuşit să fugă", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală și a fost arestat preventiv. Polițiștii din Otopeni continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri