Video Bătaie pentru un loc de parcare. O femeie din Cluj a lovit cu pumnii și palmele un bărbat care ar fi parcat pe locul ei

Data actualizării: Data publicării:
barbat-lovit-de-o-femeie
Bărbatul a sunat la 112, iar la locul incidentului a ajuns și un echipaj de Poliție. Sursa foto: clujazi.ro

O femeie din Cluj s-a ales cu dosar penal, după ce a bătut un bărbat care i-ar fi ocupat locul de parcare. S-a întâmplat luni seara, în comuna Florești. Șoferul, scriu jurnaliștii de la clujazi.ro, s-ar fi dus să își cumpere un pachet de țigări, iar când s-a întors la mașină a fost luat la bătaie. Întreg scandalul a fost surprins de un martor, care a făcut publică filmarea.

În imaginile filmate luni seara în Florești, se vede cum bărbatul este lovit în mod repetat de o femeie extrem de violentă. Întreg scandalul ar fi pornit de la un loc de parcare:

Bărbatul, spun martorii, ar fi staționat în zonă timp de câteva minute, până a intrat într-un magazin din apropiere să-și cumpere țigări. La întoarcere, însă, îl aștepta femeia din imagini, care susține că este proprietara locului de parcare.

Furioasă ca i-a ocupat parcarea, tânăra îl lovește în repetate rânduri cu pumnii și palmele pe bărbat. La un moment dat, șoferul se baricadează în mașină și sună la 112. Este momentul în care femeia începe să lovească mașina bărbatului. "Îi vandalizezi mașina, nu e voie așa ceva! Ferească Sfântul!", spune o femeie, martoră la întreaga scenă.

La locul incidentului a ajuns și un echipaj de poliție, care a aplanat conflictul și i-a legitimat pe cei doi.  Pentru fapta sa, tânăra s-a ales cu dosar penal pentru loviri, după ce șoferul a depus plângere la poliție în cursul zilei de marți, scrie clujazi.ro.

"Cum să dau într-o femeie? Vă dați seama că o puteam face, dar eu sunt crescut altfel. Sunt din zona de munte a Clujului!", a declarat bărbatul agresat fizic, citat de presa locală. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri