Foto Bătrână de 87 de ani înșelată cu mii de lei prin metoda "Accidentul". Oprit întâmplător în trafic, autorul s-a dat singur de gol

Data publicării:
bani gasiti in masina
Cei 5.150 de lei proveneau de la o bătrână de 87 de ani. Sursa foto: IPJ Dolj

O femeie de 87 de ani dintr-o comună din Mehedinți a plătit 5.150 de lei unui așa-zis medic, care a pretins că fiica bătrânei este în spital și are nevoie de o intervenție chirurgicală. Autorul, un tânăr de 19 ani, a fost prins câteva ore mai târziu, la un control de rutină în trafic. Polițiștii au găsit banii ascunși sub scaunul dreapta față, iar șoferul a recunoscut că i-a primit de la o femeie pe care nu o cunoștea.

Bărbatul de 19 ani din comuna Devesel, județul Mehedinți, a fost oprit în trafic în noaptea de marți spre miercuri, în municipiul Craiova. Nu era singur în mașină.

"În fapt, în noaptea de 27/28 decembrie 2022, ora 00:45, în urma unor activităţi informativ-operative desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Constanţa, pe D.N. 65 C, în municipiul Craiova, a fost oprit un autoturism în care se aflau doi tineri, unul de 19 ani, conducătorul auto şi al doilea de 15 ani, pasager, ambii din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

În urma controlului corporal şi al autoturismului, sub scaunul dreapta faţă, polițiștii au găsit suma de 5.150 de lei. Întrebați de proveniența banilor, cei doi tineri au recunoscut că i-au primit de la o femeie pe care nu o cunosc, din comuna Bulzeşti.

După ce au tras șoferul pe dreapta, polițiștii au percheziționat mașina. Sursa foto: IPJ Dolj
După ce au tras șoferul pe dreapta, polițiștii au percheziționat mașina. Sursa foto: IPJ Dolj

"Cei doi sunt bănuiţi că în seara zilei de de 27 decembrie, folosindu-se de calităţi false, respectiv cadre medicale, ar fi indus în eroare o femeie, de 87 de ani, din comuna Bulzeşti, cu oprivire la faptul că, fiica acesteia ar fi avut nevoie de suma de 5000 de lei pentru o intervenţie chirurgicală, primind de la bătrână suma de 5.150 de lei", transmite IPJ Dolj.

Pentru fapta sa, tânărul de 19 ani a fost reținut 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri