Câte înjurături suportă un poliţist de la Circulaţie? Proiect inedit al Poliţiei

Data actualizării: Data publicării:
masini trafic politisti control_fb politia romana

Câte înjurături suportă un poliţist de la Circulaţie? Care mai este valoarea mitei pentru a salva permisul de conducere? Sunt doar câteva dintre curiozităţile la care un ofiţer de la Rutieră a fost provocat să răspundă... la o cafea. Un proiect iniţiat de Poliţia Capitalei, care spune că nu se va opri, până nu va împărţi cel puţin 5.000 de cafele.

Un proiect care îţi poate da palpitaţii, dacă nu eşti atent. Aşa că inspectorul de poliţie Claudiu şi-a luat măsuri de precauţie. La fiecare cafea oferită, a băut un pahar cu apă.

A încercat cineva să vă mituiască ca să scape de amendă?

Da, de foarte multe ori. Le-am respins cu vehemenţă, fără să stau la discuţii.

....................................

V-au jignit vreodată şoferii?

Am fost jignit, a fost jignită instituţia pe care o reprezint.

.........................................

Ţi s-a întâmplat vreodată să ai vreun incident cu un şofer beat? Să fii pe punctul de a fi lovit?

Da, da, au fost situaţii de genul acesta. Chiar mai multe.

Azi a scăpat ieftin. Doar cinci oameni au oprit la cafenea. Vestea nu s-a răspândit încă. Ofiţerul este însă pregătit. Ştie şi restricţiile de circulaţie din Capitală, de 1 Decembrie. Mult mai bine ca orice aplicaţie de profil.

Răbdarea. Este ingredientul principal al cafelei oferite de poliţiştii bucureşteni. Întrebările sunt multe, iar numărul curioşilor va creşte, sunt de părere organizatorii.

Cum se comportă bucureştenii cu voi?

Nu se uită la noi, la poliţişti, cu mândrie, să fie impresionaţi.

Graţiela Văduva – comisar-şef: „Credem că va contribui la creşterea respectului şi a comunicării pozitive între cetăţeni şi poliţie.”

Mai marii Poliţiei Capitalei vor să scoată toate structurile la tablă. Iar invitaţia la cafea să devină o tradiţie. În fiecare marţi, de la 10.00 la 12.00. Săptămâna viitoare, puteţi afla detalii despre furturile din locuinţă. Direct de la un ofiţer care rezolvă astfel de cazuri. Vin sărbătorile, aşa că infractorii pândesc pe la colţuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri