Video&Foto Comoara de la motor. Peste 5 kilograme de bijuterii din aur, ascunse într-un autocar ce venea din Turcia

Data publicării:
colaj bijuterii din aur
Polițiștii de frontieră au descoperit peste 5 kilograme de bijuterii din aur ascunse la motorul unui autocar înmatriculat în Turcia. Sursa foto: Poliția de Frontieră

Un bărbat de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce în autocarul pe care îl conducea polițiștii de frontieră au descoperit peste 5 kilograme de bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de lei. Comoara era ascunsă la compartimentul motor, în mai multe cutii de carton înfășurate cu bandă adezivă. Pentru că nu deținea documente legale, șoferul este cercetat acum pentru contrabandă.

Bărbatul, un cetățean turc, s-a prezentat în Vama Giurgiu miercuri dimineață. Era la volanul unui autocar înmatriculat în Turcia și voia să intre în România.

"În urma efectuării controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în compartimentul motor, mai multe cutii din carton înfășurate cu bandă adezivă, ce conțineau bijuterii din aur, în cantitate totală de 5.294 grame", transmite Poliția de Frontieră.

Întrucât bărbatul nu a putut prezenta documentele de provenienţă, polițiștii au confiscat bijuteriile din aur în valoare de 1.535.260 lei.

Bărbatul, care a fost reținut pentru 24 de ore, este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Bijuterii din aur descoperite la motorul unui autocar ce venea din Turcia. Sursa foto: Poliția de Frontieră
Bijuterii din aur descoperite la motorul unui autocar ce venea din Turcia. Sursa foto: Poliția de Frontieră

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri