Copil de 15 ani din Buzău, găsit decedat în camera de internat. Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Data publicării:
moarte suspecta
Un bărbat din Neamț și-a ucis soția cu 30 de ani mai tânără decât el. Sursa foto: arhivă Digi24

Un elev din Buzău a fost găsit decedat, joi dimineață, în camera de internat în care era cazat. Băiatul, spun angajații instituției, avea probleme medicale grave. Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă și așteaptă rezultatul necropsiei, scrie Agerpres.

Alerta s-a dat joi dimineață, în jurul orei 07:00, la internatul Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive din Buzău. Elevul de 15 ani a fost găsit decedat, în camera în care era cazat, chiar de unul dintre supraveghetori.

"Azi dimineaţă, la ora 7:00, am fost anunţată că unul dintre elevii noştri cazaţi în internat, elev în clasa a VII-a, în vârstă de 15 ani, a fost găsit decedat. Am anunţat organele competente. (...) Copilul era cunoscut cu antecedente medicale destul de grave, are un istoric medical bogat şi acum aşteptăm concluzia organelor competente. Are familie, este în tutela bunicilor", spune Antoanela Marinov, directorul Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău.

În urma apelului la 112, la locul tragediei a ajuns un echipaj de Ambulanţă, care nu a putut face nimic, decât să constate decesul elevului. Polițiștii anchetează cazul.

"Copilul suferea de multiple afecţiuni medicale, iar la o primă evaluare nu ar fi indicii şi semne ale unor violenţe. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând ca necropsia să stabilească în mod clar cauzele decesului", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Mari Vrapciu, pentru sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri