Cum s-a produs tragedia în care un tânăr stomatolog a fost decapitat pe skijet. Paznicul l-ar fi lăsat pe lac "la mica înțelegere"

Data actualizării: Data publicării:
colaj tanar skijet arad (1)
Chris iubea sporturile nautice și avea skijet-ul care i-a adus moartea de mai mulți ani. Sursa foto: colaj Facebook / Chris Rivis

Apar noi informații în cazul tragediei de sâmbătă dupa-amiaza, când un tânăr de 29 de ani a murit după ce a fost decapitat de un cablu metalic, în timp ce se dădea cu skijet-ul la o balastieră din Arad. Victima, medic stomatolog în Timișoara, ar fi negociat accesul pe lac cu paznicul balastierei, scriu jurnaliștii din presa locală.

Chris, cum îi spuneau prietenii, era un împătimit al sporturilor nautice. Avea skijetul care i-a adus moartea de mai mulți ani, iar sâmbătă, împreună cu prietena sa de 22 de ani și câțiva prieteni, au vrut să se distreze pe lac. Au ajuns la Zăbreni, în județul Arad, după ce inițial încercaseră la o altă balastieră din zonă, unde au fost refuzați de paznic, scrie Arad Online

Deși lacul privat unde a avut loc tragedia, creat în urma excavărilor, nu este deschis publicului larg pentru astfel de activități, tânărul și prietenii săi ar fi fost lăsați să intre cu skijetul după ce s-ar fi înțeles cu un paznic al balastierei, care era de serviciu, scrie Special Arad.

În timp ce se dădea cu skijet-ul, împreună cu prietena sa, tânărul s-ar fi lovit de un cablu metalic, prins între un utilaj din apă și mal. Impactul i-a fost fatal. Tânărul a fost decapitat, iar fata de 22 de ani a fost rănită la antebraț și a suferit un atac de panică.

"Nu cred să le fi dat cineva permisiunea. E un teren privat, neamenajat pentru sporturi nautice", a declarat Dan Codrean, primarul comunei Zăbrani, pentru Arad Online.

Scafandrii din Arad și Timiș au căutat capul tânărului, însă fără niciun rezultat încă.

"Pompierii militari arădeni intervin (...) cu o autospecială care are în dotare o barcă de salvare și doi scafandri pentru căutarea unei părți din trupul persoanei decedate în urma incidentului din zona balastierei localității Zăbrani. În sprijinul pompierilor arădeni intervin și doi scafandri din cadrul ISU Timiș", transmitea sâmbătă ISU Arad, citat de Press Alert.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului și luarea măsurilor de urmare.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
A murit un nume uriaș al României. Lasă în urmă multă tristețe, însă numele lui Rodion Gheorghiță va dăinui...
Digi FM
Rețeta specială de sarmale a Nadiei Comăneci. Ce bucate tradiționale face fosta gimnastă de Paște: „Am...
Pro FM
Dua Lipa și iubitul ei, Callum Turner, fotografiați pe străzile din New York. Cei doi nu-și pot ține mâinile...
Film Now
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există...
Adevarul
Locul fascinant de la malul Dunării care atrage ca un magnet turiștii: „Atâția bujori înfloriți nu am văzut...
Newsweek
De unde vine expresia „pe vremea lui Pazvante Chioru"? Ce înseamnă? Legătura cu haiducul Iancu Jianu
Digi FM
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii...
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15...
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea...
Film Now
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare...