CONCURS: Trezește-te câștigător!

Data publicării:
turist acasa alexandra catalin

Din 6 iulie până pe 1 septembrie, telespectatorii emisiunii matinale de weekend prezentate de Alexandra Albu și Cătălin Nunu pot câştiga, săptămânal, câte un telefon de ultimă generaţie DIGI K1, însoţit de abonament Digi Mobil Optim Nelimitat cu minute, SMS-uri şi internet mobil nelimitat, gratuit pe 12 luni sau un weekend de vis pentru 2 persoane la Hotel Victoria Bulevard din Brașov, cu demi-pensiune și parcare gratuite.

Mecanismul este simplu: tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi emisiunea matinală de weekend "Turist Acasă", sâmbătă și duminică, de la 07.00 la 10.00, la Digi24, să reţineţi întrebarea dimineţii şi apoi să postaţi răspunsul corect printr-un comentariu pe pagina de Facebook Digi24.

Săptămânal, prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect, vor fi extrași doi câştigători. Digi Mobil îi oferă primului câștigător un abonament Optim Nelimitat, cu minute, SMS-uri și internet nelimitat și un smartphone Digi K1 iar al doilea câștigător primește un weekend de vis, pentru 2 persoane, la Hotel Victoria Bulevard din Brașov, cu demi-pensiune și parcare gratuite.

În fiecare sâmbătă, în emisiunea matinală de weekend "Turist Acasă" de la Digi24, vor fi anunţaţi câştigătorii. Internauţîi vor putea participa o singură dată pe săptămână la concurs, de pe un singur cont de Facebook, începând cu data de 6 iulie, ora 10.00 şi până la data de 29 august, ora 00.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri