Femeie din Indonezia ucisă de un animal de companie de 4,4 metri și 700 de kilograme. Ce specie este Merry

Data publicării:
legisti indonezia
Foto: Agerpres

O femeie a fost sfâșiată și omorâtă de un crocodil ținut ca animal de companie într-o fermă de perle de pe insula indoneziană Sulawesi, scrie BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deasy Tuwo, în vârstă de 44 de ani, hrănea crocodilul în momentul în care a fost ucisă de Merry. Animalul, care măsoară nu mai puțin de 4,4 metri și are 700 de kilograme, i-a smuls un braț și i-a mâncat cea mai mare parte a abdomenului.

Reptila a fost relocată, iar acum autoritățile încearcă să-l găsească pe proprietarul fermei unde lucra femeia ucisă. Acesta, un bărbat de origine japoneză, era proprietarul animalului, pe care îl deținea în mod ilegal.

Anumite surse spun că Tuwo ar fi fost trasă în apă de crocodil, însă autoritățile cred că femeia a alunecat și a căzut. S-a întâmplat în data de 10 ianuarie, trupul neînsuflețit al femeii fiind găsit de colegii de muncă, în dimineața următoare.

Hendriks Rundengan de la North Sulawesi Natural Resources Conservation Agency a declarat pentru BBC că autoritățile au încercat să viziteze de mai multe ori în trecut ferma, pentru a lua crocodilul, însă nu au fost lăsate în incintă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri