Mama unui tânăr din SUA i-a donat cana de cafea fără să se uite în ea. Mica avere pe care o ascunsese acolo băiatul

Data publicării:
magazin cu donatii
Foto: Guliver/GettyImages

Marie Kondo - un nume de care probabil nu ați auzit încă. Are faima Marthei Stewart în Japonia și a devenit populară în mai toată lumea. Le oferă fanilor sfaturi despre cum să-și reorganizeze casele și să trăiască minimalist.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sfaturile lui Marie Kondo sunt ascultate de oameni din întreaga lume. La fel a făcut și o mamă din Atlanta, care, printre altele, a donat organizației „Goodwill” din SUA și o cană de cafea veche, pe care fiul ei nu o mai folosea.

Însă Linsday Preiss nu a verificat și conținutul cănii, unde fiul ei de 27 de ani, Devon Silvey, a ascuns 6.500 de dolari, bani pe care îi pusese deoparte după ce și-a vândut mașina.

Acum familia se află în situația penibilă de a cere banii înapoi de la organizația caritabilă.

„Mă simt ca cea mai oribilă mamă din lume. Mă simt  teribil”, a spus femeia pentru un post local de televiziune din SUA, scrie thisisinsider.com.

Silvey se afla în proces de schimbare a locuinței, așa că s-a gândit că banii vor fi în siguranță mai degrabă în casa părinților. A ales o cană veche cu Mickey Mouse. Pentru că respectivul recipient avea capac, mama tânărului nu a văzut că înăuntru sunt bani și nici nu a verificat înainte să îl adauge în grămada cu lucruri pentru donat.

Contactați, cei de la Goodwill au verificat camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum un angajat al organizației pune un preț pe cană și apoi o trimite spre magazine, spre comercializare. De aici, pot doar presupune că aceasta a fost cumpărată de o altă persoană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri