VIDEO. Reacția lui Meghan Markle după ce o femeie i-a spus că e „o doamnă grasă”

Data publicării:
meghan markle

Meghan Markle s-a aflat în vizită la un adăpost de animale din Marea Britanie și a făcut cunoștință cu angajații care se ocupă bunăstarea animalelor ajunse aici.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timpul întâlnirii, Meghan Markle a dat dovadă de diplomație și simț al umorului, într-un schimb de replici cu una dintre angajate.

Peggy McEachrom, o femeie din Jamaica, i-a străns mâna și a vrut să o complimenteze pe ducesă, spunându-i că este „o doamnă încântătoare”, apoi a arătat cu degetul spre pântecul lui Markle, numind-o „doamnă grasă”. „Ce doamnă încântătoare ești! Dumnezeu să te binecuvânteze! Și ești o doamnă grasă”, i-a spus aceasta. 

Ducesa de Sussex a izbucnit în râs și a răspuns: „Sunt de acord!”, spre amuzamentul celor prezenți. Pe rețelele de socializare, Markle, care urmează să nască în luna aprilie, a fost lăudată pentru diplomația sa și pentru faptul că nu a luat în nume de rău gluma făcută de femeie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri