Aeroportul Internaţional Henri Coandă, nominalizare importantă la Routes Europe Awards 2013

Data publicării:
henricoanda

Aeroportul Internaţional Henri Coandă a fost nominalizat la una dintre cele mai prestigioase distincţii din aviaţia mondială, Routes Europe Awards 2013. El a fost selectat alături de aeroporturile din Atena, Dublin, Marsilia, Istanbul şi Praga la categoria aeroporturilor care au înregistrat anul trecut între patru şi 20 de milioane de pasageri.

Câştigătorul competiţiei a fost desemnat aeroportul Eleftherios Venizelos din Atena, capitala Greciei, alăturându-se unor aeroporturi precum San DiegoSouth West Florida şi Tampa (SUA), Auckland (Noua Zeelandă) şi Kansai (Japonia), toate deţinătoare ale distincţiei.

Potrivit comunicatului remis de Serviciul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi BucureştiRoutes Europe Awards recunosc excelenţa în serviciile aeroportuare, conform celor mai profesioniste şi stricte criterii aplicate de companiile aeriene.

La Gala Routes Europe Awards 2013, care a avut loc luni la Budapesta, au participat peste 1000 de profesionişti din aviaţia civilă europeană şi mondială, mai indică sursa citată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri