Antreprenorul care promovează Bucureștiul pe banii lui: „Ministrul Turismului m-a blocat pe Facebook"

Data actualizării: Data publicării:
tudor maxim

Tudor Maxim, un tânăr antreprenor român, și-a propus să facă Bucureștiul cunoscut în toată lumea și să atragă turiști de pe toate continentele, printr-un eveniment care are loc în weekend, Experience Bucharest. Peste 100 de influenceri din întreaga lume vin în acest weekend în Capitală, parte a unui proiect în care s-au investit aproximativ 150.000 de euro, fără absolut niciun sprijin din partea autorităților, ba chiar cu un „block” pe Facebook de la ministrul Turismului, a declarat tânărul pentru wall-street.ro.

tudor maxim
Foto: Facebook

„Primăria București ar fi putut să ajute fantastic: are nenumărate săli de evenimente, are toate muzeele, are transportul public în comun ceea ce ne-ar fi ajutat pentru deplasarea participanților. Tot proiectul este despre Bucuresțiul autentic, Bucuresțiul real și atunci am fi vrut să folosim și mijloace de transport în comun pentru deplasarea între anumite tururi, ceea ce vom putea face doar cu cheltuiala noastră. Primăria București are bugete uriașe, bani care sunt irosiți în toate felurile posibile”, declara Tudor Maxim, într-un interviu acordat Wall Street (detalii aici).

„Deși am făcut solicitări nenumărate, am avut întâlniri, discuții, adică nu aveam nevoie de un sprijin în bani, aveam nevoie de un sprijin în care puteam să compensăm anumite costuri, de exemplu Ministerul Turismului putea să ofere prin Tarom câteva bilete de avion pentru invitații speciali care vin tocmai din Canada, din America, din alte locuri îndepartate. De la Primărie, am avea nevoie de exemplu de bilete de transport de la RATB, pentru ca acești 100 și mai bine de oameni să fie transportați în anumite momente acolo unde nu avem acoperit transportul cu ceilalți parteneri”, a declarat antreprenorul și pentru Aktual24(găsiți interviul complet aici).

Maxim, care a oferit protestatarilor din Piaţa Victoriei cazare gratuită în hostelurile sale din Bucureşti, spune că ministrul Turismului l-a blocat pe Facebook. „Se întâmpla la mijlocul lunii ianuarie, adică imediat după ce au fost protestele și noi am oferit, într-adevăr, cazare gratuită. Nu cred că are vreo legatură, sunt absolut convins!”, a declarat antreprenorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri