De astăzi începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică în București

Data publicării:
RADET INSOLVENTA_Agerpres_4284501
Foto: Agerpres

RADET Bucureşti va începe de luni încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de iarnă, informează News.ro.

RADET INSOLVENTA_Agerpres_4284501
Foto: Agerpres

Potrivit RADET, de astăzi va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, iar bucureştenii ale căror locuinţe sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare sunt rugaţi să finalizeze lucrările la instalaţiile din imobile, pentru a evita inundaţiile, odată cu încărcarea instalaţiilor. Asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

RADET reaminteşte că debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi făcută pe parcursul sezonului de încălzire.

RADET, care exploatează reţeaua de termoficare a Capitalei, are în exploatare 1.012 puncte termice, staţii centralizate şi module termice, 47 de centrale termice de cvartal şi o centrală termică de zonă (Casa Presei), furnizând energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri