Directorul TAROM a demisionat. George Barbu ocupa funcția din octombrie 2019

Data actualizării: Data publicării:
George Costin Barbu fb
Foto: Facebook/ George Barbu

Ministerul Transporturilor a informat marți seară că directorul general al companiei TAROM, George Barbu, și-a prezentat demisia, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație.

„Membrii Consiliului de Administrație al Tarom au luat act de demisia domnului George Barbu și l-au mandatat pe domnul Ursu Mihăiță să preia funcția de director general interimar pe o perioadă de 4 luni. Menționăm că domnul Ursu Mihăiță era membru al Consiliului de Administrație al Tarom”, a transmis Ministerul Transporturilor.

George Barbu a venit la conducerea TAROM în octombrie 2019, după ce directorul general anterior, Mădălina Mezei, a fost demisă în urma scandalului în care l-a acuzat pe ministrul Transporturilor de la acea vreme, Răzvan Cuc, că i-ar fi cerut să țină la sol mai multe avioane în ziua moțiunii de cenzură, astfel încât unii parlamentari să nu poată ajunge la București pentru votul din Parlament.

DNA a demarat o anchetă în acest caz, iar Mezei a fost audiată. „Singura declaraţie e că sunt ferm convinsă că adevărul va ieşi la iveală. Mă duc şi spun adevărul”, a spus ea, înainte de a intra în sediul direcției anticorupție.

Răzvan Cuc a confirmat că s-a întâlnit cu Mădălina Mezei, dar a negat că i-ar fi cerut reținerea unor aeronave la sol în ziua moțiunii de cenzură. În schimb, recunoaște că s-a interesat ce parlamentari vin la București, dar spune că a vrut să se asigure că „totul e OK”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri